Gårdagens drag och gamla minnen.

Igår em trotsade Exxa och jag regnet och gav oss ut på fältet för att dra. Det är så bra att kunna dra med dunk när man inte vill eller hinner traska ut till gamla järnvägen. Först gick vi en sväng så hon fick nosa och kissa eftersom hon inte ska göra sånt medan vi drar för då arbetar vi (Exxa har inte riktigt accepterat det än, haha). Sedan åkte selen på och dunken hämtades.
Exxa drar bra nu, hon har fattat "framåt" och vi har även börjat lite smått med "höger & vänster" men inte speciellt seriöst egentligen. Just nu räcker det att hon går på framåt och arbetar, resten tar vi i omgångar. Igår gick det som vanligt fint, hon har inte varit riktigt lika ivrig sedan löpet började när vi drar med dunken men hon jobbar ändå på och lyssnar. Av någon anledning ser vi ingen skillnad mot före löpet när hon drar cykeln men det kanske beror på att hon tycker det är roligare, det går ju lite fortare. Jag vet inte. Jag är iaf supernöjd med henne än så länge, hoppas hon fortsätter i samma stil!

Har suttit och gått igenom massa gamla kort idag inför den nya hemsidan, man blir ju riktigt sentimental... Så här liten var Exxa när vi hämtade hem henne:



Är hon inte det sötaste ni någonsin sett?! Dessa kort är från hennes första dag hemma då hon var 9 veckor gammal. Nu är hon 9 månader... Tänk vad tiden går!

// Jennie - Snart ut i regnet och blåsten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0