Bloggfri helg.

Efter att ha legat på listorna hela förra veckan kände vi att det var dags för en liten bloggpaus och därför har det inte blivit några inlägg under helgen. Så vad har då hänt?

I fredags kväll åkte vi hem till våra kompisar K och E där det pågick en tacofest, självklart tog vi med oss Exxa. Deras hund Otto blev väldigt förtjust i henne och försökte klättra upp på henne till Exxas förtret som till slut blev så sur att hon skrek rakt ut. Dock är hon så snäll att hon inte säger ifrån fysiskt, något som kan vara både bra och dåligt. Det slutade med att Otto blev utslängd i hundgården hela kvällen.

Exxa brydde sig inte så mycket om detta eftersom hon var fullt upptagen med att titta på K och E:s katt. Exxa är inte jättevan vid katter eftersom vi inte har någon själv och är lite avståndstagande samtidigt som hon är nyfiken. "Hotet från underjorden" aka "Missy" och Exxa satt och stirrade på varandra en bra stund innan Hotet närmade sig Exxa. Hon la sig en bit ifrån och smög sedan framåt sakta men säkert innan hon kunde peta på Exxas tass med sin egen. Exxa flög upp, gick några steg bort och ställde sig och pep, jättetöntigt. Så där höll de på en bra stund. Till slut vågade Exxa gå fram så att deras nosar nuddade varandra och efter det låg de sida vid sida under det stora bordet medan vi andra åt tacos och såg på film. I vanliga fall tigger Exxa ganska bra men i fredags brydde hon sig inte om maten alls, katten var mer intressant... De lekte smygleken, låtsasattackerade varandra, bet i varandras svansar... ja, den kvällen bjöd de båda på ganska många skratt :)

// Jennie - Frukost, skriver mer sedan,

Kommentarer
Postat av: natalie

vill du trycka på varandras reklamer en gång per dag? ^^ så man får in lite småpengar ;)

2008-05-12 @ 09:08:20
URL: http://capnsugar.blogg.se
Postat av: LIFE BY Marielle

hoppas du haft en bra helg =)

2008-05-12 @ 10:35:57
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: natalie

hehe japp ;)

2008-05-12 @ 10:43:20
URL: http://capnsugar.blogg.se
Postat av: Marcus Å

Ok, vad är det för tenta då? Nej, jag ska till stan :)

2008-05-12 @ 10:52:56
URL: http://slipsens.blogg.se
Postat av: matte

va coolt att det gick bra med katten! mina jyckar är helt galna om det är katter i närheten..jaga.. jaga.. de kan definitivt inte vara i samma rum, inte ens i samma hus.

2008-05-12 @ 11:00:18
URL: http://femtinio.blogg.se
Postat av: Alba svarar

Jaa då, jag och min lilla tös ligger i lydnadsklass III och det är superskoj!!! är helt lydnadsfrälst!

2008-05-12 @ 11:13:12
URL: http://alb.blogg.se
Postat av: Linda

Hej, ja helgen var underbar!!Nu på torsdag skall vi kastrera våran Dobermann hane=) Gör nog gott, han blir sååå till sig när det kommer en löptik. På våran lilla utflykt så hade vi han med oss,o han var toppenbra,han fyller ju snart 1 år så dom kan ju ha lite bus för sig då*S*

2008-05-12 @ 11:13:33
URL: http://hummingbird.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0