Larv utställningen i Skara.

I helgen gick Larvutställningen av stapeln utanför Skara. Eftersom domaren gillar showhuskys anmälde vi inte Exxa dit, man får ju tänka sig för lite. Däremot var Exxas kompis Juni anmäld så Exxa åkte självklart dit för att stötta sin polare.
Det var 4 tikar i Junis klass och Juni fick en 1:a i kvalité och HP och gick vidare till konkurransen. Exxa höll alla tassar hon kunde och det slutade med att Juni vann sin klass! Tyvärr blev det inget CK så hon gick inte vidare men vinna sin klass är HUR BRA SOM HELST så vi säger grattis till lilla söta Juni!

image415
Juni i ringen.


Efter utställningen spände husse på sig spenderbyxorna och Exxa fick lite presenter t ex godis, ett nytt halsband mm. Hon skötte sig toppen under hela utställningen, låg fint på filten jämte Juni och bara tittade på alla hundarna som sprang runt i ringarna med ett uttryck som sa "Pöh, det där kan jag göra bättre..."

För vår del dröjer det ett bra tag till nästa utställning, det är några stycken lokalt här i slutet av maj men då missar vi kontaktkursen och vi vill hellre gå på den just nu när det går så bra. Det kommer alltid fler utställningar...

// Jennie - väntar på samtal.

Kommentarer
Postat av: Sara

Fin tollare :)

2008-05-14 @ 11:53:55
URL: http://issm.blogg.se
Postat av: anna

svar: usch det lät inge kul =/ va dhandlar den om då?

2008-05-14 @ 11:59:03
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Anonym

Näe.. Lönen är helt okej, men så stressigt jobb & men han helt slut när man kommer hem.

2008-05-14 @ 12:00:56
URL: http://maddardana.blogg.se
Postat av: isabelle

en sån här hund har jag :) Vackra!

2008-05-19 @ 13:18:37
URL: http://isaballeee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0