Exxa is MIA no more del 1.

Bloggen har legat nere ett tag pga... tja... en mängd anledningar egentligen som internetkrångel, jobb, tidsbrist osv men nu ska vi skärpa oss igen, lovar! Exxa is missing in action no more.Vad har då hänt sen sist? Tja, de stora grejerna kan delas upp så här:

*Lydnadstävling

*Dragdejt i Jönköping ihop med Karin och Busen

*Besök och övernattning hos David och Mia som har Exxas syster Visko

*Utställning "Blekingemästaren" i Bräkne Hoby för huskydomaren Tina PermoFör att inte ge er blödande ögon så delar vi upp inläggen lite.


Lydnadstävlingen

Ni som följer bloggen vet att vi under hösten har genomfört Exxas tredje kurs på brukshundsklubben, lydnadskursen. Den har varit kämpig vissa gånger pga folks fördomar mot huskys men jäklar vad Exxa har utvecklats under den trots att vi knappt har tränat något hemma. Sista gången hade vi en lydnadstävling för alla kursdeltagarna och Exxa slutade på 2:a plats :) Hon har verkligen koll på det här nu och det är bara att hoppas på att det fortsätter så. Dock måste vi försöka lägga lite mer tid på att träna hemma känns det som, den träningen har fått stryka på foten till förmån för draget den här hösten... Ibland undrar jag verkligen hur vi ska hinna med allt vi vill göra med Exxa men egentligen så är det ju bara en fråga om vad man prioriterar.

Nästa vecka är det dags för inträdesprovet till agilitykursen, kommer vi med blir det ännu mer att göra... :)

// Jennie - ska strax börja skriva på "Exxa is MIA no more del 2"

Fler bilder!


Har du någon favorit hittills? :)

Ikväll...

... får vi bilderna av fotograf Frida!!! Jihoooo!!! :)

// Jennie - en aning upphetsad.

Photoshoot på gång.

I morgon blir det photoshoot igen då vår favoritfotograf Frida åter igen ska fota Exxa. Kommer bli alla möjliga slags bilder då vi ska åka runt lite... Gissa om vi längtar?! :)

Kommer komma massa fina bilder här i bloggen inom snar framtid alltså.Foto: Frida Engman
1 Juni 2008


Sentimentalitet...


Exxa 7 veckorFler höstbilder.


Exxa


Exxa tuggar på de fina löven

PM utställning

Idag har jag läst igenom PM:et till Lövuddenutställningen på söndag, 43 huskys att slåss mot ;) Längar som tusan, polarhundsutställningarna är så speciella på något sätt. Massa liv och rörelse, vackra hundar som ylar och ropar, trevliga människor... underbara tillställningar helt enkelt!

Skulle lagt upp nya bilder på Exxa i morse men det gick ju inte att logga in på bloggen, sett att fler hade problem i morse. Så de bilderna dyker upp någon gång ikväll. Först ska vi åka och gratta våra vänner Kenneth och Elin som blev föräldrar till en liten (eller ja, stooor) tjej förra veckan.

// Jennie - längtar efter sin lilla vargunge.
RSS 2.0