Trappspring och borstning.

Igår (fredag) var våra vänner Kenneth och Elin här och träffade Exxa och såg på film. Det gick jättebra med lillan, hon var framåt och ville bli klappad och kliad. Kenneths sockar var väldigt intressanta, hon tillbringade en stor del av kvällen med att slicka och nosa på dem, antagligen eftersom de luktade av Otto, deras hund.

Idag har varit en lugn dag, Exxa har mest legat i soffan och sovit. Hon har nu börjat gå i trapporna själv, i början bar vi henne upp och ner, sedan fick hon gå upp för en trappa själv, sedan två osv. Nu går hon upp för alla trapporna själv och vet precis vilken dörr hon ska till. Neråt går också bra, hon traskar ner för några själv innan vi blir hönsföräldrar och plockar upp henne, vi är ju så rädda om henne...

Vi har även borstat henne idag med borsten som Sofia och Håkan rekommenderade, det gick fint men Exxa ville helst av allt bita i borsten vilket hon inte fick, den är ju vass! Men vår lilla skrutta verkade inte ens märka det, inget annat existerar när leken gör det. Just nu ligger hon och nanar i soffan med huvudet på sin rosa pip-kanin, sååå sött... =)

// Micke och Jennie - "nerhårade".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0