Zen och viktuppgång.

I morse vägde jag Exxa och det var ett skönt litet resultat man såg på vågen. Man blev ju lite konfundersam då "domaren" i Skara sa att hon var undernärd... Men tji fick han för Exxa väger 16 kg och är 7½ månader gammal = definitivt inte undernärd, snarare tvärtom! 16 kg är en bra siffra. Syster Tióne väger 14.5 och syster Matic väger 17.5, resten av syskonen vet jag inte. Men det känns riktigt bra!

Annars tar vi det lugnt hemma just nu, regniga dagar är till för att slappa i soffan med en liten varm valp sovandes på ens mage.

Till helgen är det utställning, har scoutat konkurrensen lite, iaf en av huskysarna som är anmäld är show... Ingen överraskning direkt. Jag har dock kommit in i ett slags zentänk helt plötsligt, det får gå som det går. Who cares om domaren inte vet hur en draghusky ska se ut, vi vet ju att vi har en bra hund och att vi får superbra träning inför de stora SPHK utställningarna vars resultat faktiskt RÄKNAS. Så hur det än går i helgen är vi glada iaf, känns bra som tävlingsmänniska att ha kommit till den punkten.

Ikväll ska vi göra iordning inbjudningarna till Mickes kalas, på framsidan har vi ett kort på Exxa som har en Nalle Puh partyhatt på huvudet. Lägger väl upp en bild på inbjudan i morgon kanske.

// Jennie - *Zen*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0