Skuggjagaren.

Satt uppe och pluggade till 02 igår, Exxa väckte mig  7.30 i morse. Jippie. Det var jättebråttom att gå ut tyckte Exxa så det var bara att slänga på sig tjocka jackan och kängorna och ge sig ut. Folk som inte har hund undrar ofta om det inte är jobbigt att gå ut med hunden det första man gör på morgonen. Det är det faktiskt inte för man vill ju att hunden ska ha det så bra som möjligt, då är det inte så svårt...

När vi kom ut sken solen och Exxa var överlycklig över att snön fortfarande låg kvar. Vi lekte en stund innan vi gick en promenad. På vägen hem fick Exxa gå lite före mig och då fick hon syn på min skugga på snön. Hon blev helt tokig och smällde ihop framtassarna och dunsade ner på skuggan och försökte fånga den. När det inte gick blev hon lite frustrerad och gläfste till och började springa fram och tillbaka över skuggan för att trycka ner den. Det funkade inte det heller så det var en fnysande liten varg som började leka med snön istället. Hon är så rolig :)

Nu ska jag vara social.

// Jennie - påskpynta i em :)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej.
Jo vi har ställt henne tidigare. På två officiella Ransäter & Arboga, och en inoff i Arvika. Nu blir det Vaggeryd då o så kanske Västerås. :)
Var ni i Skara o ställde strax efter jul nån gång?
//Jenny

2008-03-20 @ 10:22:14
URL: http://dosvedanya.blogg.se
Postat av: Sweet 16´s blogg

ja hoppas också på det, hihi :D Glad påsk! :)

2008-03-20 @ 12:04:18
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: paulina.

Glad påsk! :)

2008-03-20 @ 12:10:33
URL: http://colaburk.blogg.se
Postat av: Jenny

Njae de har la inte gått nå vidare för Shina på våra utställningar. ;) Hon får jättefin kritik o så men de e så att hon rör sig kohasigt i bak men domarn hoppas på att de kommer reda ut sig o min uppfödare var med om samma på Shinas kullsyster men det räta ut sig. :)
Hehe då var det ni alltså. Ja jag var där, fast ställde inte. Jag satt framför er. :) Var där med min instruktör som ställde sin Cane Corso. :)Lite skoj.

2008-03-20 @ 12:43:41
URL: http://dosvedanya.blogg.se
Postat av: Päivi

Hej på er!
Vilka härliga bilder ni har fixat om Exxa! Och vilka armar vovven har, helt bedårande långa fina och vita! Vi har haft draghundar hemma och huskies är bra på det. Jag tillhör er fanclub, helt klart! En så fin hund behöver en fin och entusiastisk hejarkår! Puss på den söta våta svarta nozen!
Päivi
http://lillgusten.laif.fi/

2008-03-21 @ 05:16:21
URL: http://lillgusten.laif.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0