Tre nya utställningar & en bonusvalp!



Denna måndagen har varit synnerligen produktiv. Jag har pluggat massor till mitt PM (har engelska vetenskapliga psykologiartiklar upp i halsen för tillfället) pratat med uppfödare Fia i två timmar, anmält oss till de tre utställningarna i nov och varit ute och låtit Exxa busa med Zorro, Zeke och en ny bekantskap; Falco (se bilder ovan).
Det känns kul att ha utställningarna klara, nov blir en upptagen månad med två halloweenfester, tre utställningar och Mickes 35 årsdag samt 35 årskalas. *puh*

Till Svenljunga åker vi själva Micke och jag, pappa bor bara 3 mil därifrån så det blir väldigt bra tidsmässigt, inte upp supertidigt, inte massa stress = nice! När utställningen är klar bär det av till Vaggeryd där vi ska "våldgästa" Fia & Håkan under lör natt. Dagen därpå åker vi allihop till Mjölby och ställer ut, galen helg men det ska bli såå kul!! Sedan blir det en helg ledigt och efter det är det dags att ställa i Blekinge, då får vi med oss en bonusvalp eftersom vi även ska ställa Exxas bror Haldex som bor kvar på kenneln. Stackars Fia har händerna fulla med renovering så då får vi låna honom en dag, ska bli jättekul för han är såå go, väldigt lik Exxa till sättet! Förhoppningsvis kommer det fler syskon till Blekinge, har ingen riktig koll på det än men vi håller tummarna.

Nu ligger vår lilla plutta i soffan och sover, är sååå trött efter att ha busat med de andra vovvarna. Vi brukar låta dem leka fritt på fältet och som vanligt gick det finfint trots att en ny stor vovve skulle vara med och leka. Exxa och Zeke busar mest med varandra, de bits och brottas så det står härliga till och har massa kul ljud för sig, Exxa ylar och piper och Zeke brölar som en mistlur =)
När Exxa tröttnar på honom springer hon vara ifrån honom men oftast väntar hon in honom efter en stund och så börjar leken om igen. Även om de är lite hårdhänta mot varandra så verkar de ha kul för bådas svansar går som små snurror, det känns bra. Lilla Zorro fick inte vara med så mycket idag, Exxa petade lite på honom med tassen, sen var det inte kul längre. Hon var lite avvaktande när Zeke sprang iväg för att leka med den stora hunden, såg ut att fundera på om hon verkligen tordes vara med, sedan bestämde hon sig och sköt iväg som en kanonkula, hon är för söt! Det bästa med Exxa är att hon är en sån personlighet, hon roar oss ständigt, från morgon till kväll. Ingen dag är längre trist eller långtråkig sedan vårt lilla yrväder kom in i våra liv och vände uppochned på allt.

Det var allt för idag.
För fler bilder, se www.exxa.se - snart kommer även nya bilder upp samt bilder från utställningen =)

// Jennie - fortfarande ont i halsen!! *grrrr*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0