Det är inte lätt att prestera när man är nödig...

I lördags var jag (Husse) på utställning i Skara, det var SPHK som hade utställning på Simmatorp, ställde inte ut Exxa då hon inte ännu kommit upp i 4 månaders gränsen. Det var en spännande tillställning som inte förminskades av det ihållande regnet =) Ställde ut gjorde däremot uppfödare Fia, hon hade med sig Niro och Tiwas att ställa ut, jag fick agera hjälpreda åt henne och hennes kompis men det gjorde jag så gärna =) fick ju hålla två fina Husky's även om Busan klagade lite på att matte försvann. Snappade upp en hel del matnyttigt inför Exxa's debut i utställningsringen den 6 Oktober som förmedlades hem till matte, som inte kunde vara med pga sjukdom. Jag fick även träffa på Matic's husse och matte som var där för att ställa ut sina andra husky's.

I söndags fick Exxa springa lös på fältet här bakom för första gången, ihop med sina polare Zeke och Zorro, det blev en massa bus och stim då =) inkallning fungerade trots att leken var i full gång.

Igår var vi iväg till valpkursen för andra gången, utan matte som låg sjuk hemma, så detta blev första turen i buren för Exxa =). Det var lite otäckt i början så då satt vi och yyylade men tystnade efter halva vägen ungefär. Väl framme så var det skönt att slippa ut ur buren och hälsa på alla andra vovvar igen, lite försiktigt tills Exxa upptäckte sin favoritkompis på kursen, den lilla tollern Juni, med yl och gläfs ville hon bara störta på stackars lilla Juni så det fick husse stävja lite, sen var det yster lek tills kursen började. För dagen gällde det kontakt övningar och även om det funkat jättebra hemma så ville Exxa inte alls lyssna på husse där uppe, hon var väldigt orolig och kunde inte alls sitta still, allt detta fick sin förklaring när det nästan var dags att gå tillbaka till klubbhuset för lite fika och teori. Exxa hade vart jättenödig hela tiden men inte haft ro att sätta sig, men när tillfället yppade sig så lämnade hon en stor hög som visitkort och sen gick det mycket bättre med kontakten =). Väl inne sen somnade Exxa inom 5 minuter och sov sig igenom hela timmen. Färden hem gick utmärkt hon gick in i buren utan problem och la sig med en gång, inte ett ljud på hela vägen hem, förutom en och annan snarkning =)

//Micke - ♥Stolt Husse♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0