Vad sjutton händer i Götene?!

En hel del läsare undrar vad som har hänt eftersom vi bloggat så lite det sista. Ja, vi lever. Exxa också. Vi är friska och har det bra. Vi har varken flyttat, tröttnat på att blogga, eller gått i ide. Vi jobbar. Mycket. Och de dagarna som vi inte jobbar är vi ute på grejer hela familjen (utflykter, dragturer osv) och har därför varit ganska upptagna. Men vi ska bättra oss :)

Svårt att berätta saker som har hänt  nu ett tag senare då man glömmer ganska lätt vad man har för sig. Livet går sin gilla gång helt enkelt. Jag jobbar på det jobbet jag fick i april, trivs riktigt bra och lär mig massor. Micke jobbar på JULA som vanligt och trivs som fisken i vattnet. Och bloggens stjärna Exxa har det toppen på alla sätt:

Hon har fyllt 1 år och blivit stor... Hon har även fått sin 1-årssspruta och vi måste erkänna att hon är toppenduktig, vår veterinär tycker att det aldrig är några bekymmer med henne, bara att stoppa in nålen och trycka :) Exxa sitter där och luktar och reagerar inte för fem öre.

Hon har även fällt det mesta av sin vinterpäls nu, vi har haft några "groomingdagar" där vi har borstat, borstat och borstat henne, vi snackar ica-kassar fulla med vitt fluffig huskypäls. Skönt för henne att bli av med den nu inför sommaren. Men shiiiit så liten hon ser ut nu, som en liten speta som vi säger här nere :) Tur att det dröjer till hösten till nästa utställning.

Exxa är hos Mickes päron 1-2 dagar i veckan, de dagarna som jag jobbar under dagen och trivs jättebra hos dem så det känns gött. Övriga dagar när jag jobbar kväll, natt eller är ledig så är hon hemma med mig, gottar sig i soffan och går långa promenader i solen. På morgonen när vi vaknar ligger hon alltid intill oss och myser innan hon får ett busryck; vi snackar lustiga ljud, viftande tassar, hopp på husses och mattes magar, små nyp i våra öron... Hon är för härlig, underbart att vakna med ett skratt varje morgon.

Jaa... det var en liten uppdatering. Hoppas att alla läsare har en fin midsommarhelg!

// Jennie - slappdag idag med film i soffan.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hejsan!

Skönt att höra att ni har det bra.

Man blir lite orolig....näääää, men kanske nyfíken vad som händer.

Ha det toppen nu!

Kram

2008-06-21 @ 16:53:07
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: E L L I N O R

Hihi :)

2008-06-21 @ 18:25:31
URL: http://ellinorber.blogg.se/
Postat av: tintin

tack detsamma!:)

2008-06-21 @ 19:04:15
URL: http://mirretintin.blogg.se/
Postat av: Linda

Detsamma på er!Vi målar o målar vårat hus=)

2008-06-21 @ 20:31:44
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: S A R A

tack dessamma :) har lagt upp en kjol som jag sytt själ på min blogg nu - kommentare gärna ^^ kram

2008-06-22 @ 14:57:00
URL: http://zaaurahs.webblogg.se/
Postat av: Smurfen

Okej =) Ja är dom kräsna så är det ju svårt.. Min tyckte inte heller om något, så jag bestämde åt henne att hon ska äta eukanuba, och nu äter hon när hon blir hungrig, funkar bättre och bättre för varje dag =)Kul att ni hittade nåt som funkade till slut.. Provade ni många foder innan ni hittade det ni använder idag? =)

2008-06-24 @ 11:53:03
URL: http://www.metrobloggen.se/bitchy
Postat av: matte

Det var då för väl att allt är bra.. började undra var ni försvann ;)

ha de!

2008-06-24 @ 17:48:10
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: Hp

Ha en fin dag!

2008-06-25 @ 11:12:29
URL: http://hape.blogg.se/
Postat av: Toffs

Jag ska blogga om den alldeles strax... kram kram

2008-06-25 @ 20:54:52
URL: http://gilgamesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0