Exxa vann!!

Min vovve är en vinnare, jippiiiieee :)

Vi var med i en tävling på en blogg som heter designadinblogg.se där man tävlade om en webbcam och i morse när Micke var inne för att kolla vem som vann så var det en bild på Exxa i den bloggen! Hon vann bland 62 deltagare :)

Känns superkul ju och det var en glad husse som ringde hem för att berätta.

Tack så mycket designadinblogg för vinsten, vi är jätteglada!

Här vräker snön ner idag, vi har HUR MYCKET SNÖ SOM HELST och Exxa är lyrisk av glädje, hon vill bara ut hela tiden men det blir inget med det för matte har plugg att göra. Hon förssöker allt ändå, låtsas vara nödig för att få gå ut men man kan inte lura matte mer än en gång och nu ligger hon på hallgolvet och suckar så att man tror att bröstkorgen ska rämma. "Det är sååå synd om mig"...

Vi ska dock se om vi inte kan hitta några skidor så vi kan ut och dra i snön, jag har men de är hemma hos pappa... Typiskt.

Förresten firade vi min pappas 65 årsdag igår, han fyller egentligen den 20:e men vi firade lite i förväg då vi ska på utställning den helgen. Kan inte fatta att han har blivit så gammal men det beror väl på att han har jobbat hårt hela sitt liv, (är snickare och har haft eget företag) män som håller igång sina kroppar som unga blir ofta snygga när de kommer upp i åren. Han ser ut som max 50, knappt en rynka, allt hår kvar på huvudet och fina armmuskler. He´s a catch :)
Exxa skötte sig superduktigt, alla skröt om hur lugn hon var för att vara så liten och om hur väluppfostrad hon var (inget tiggande och lyssnade superfint). Vi var så stolta över henne, all träning har verkligen givit resultat.

Hemsidan är förresten på gång nu, vi ska bara lägga till lite om oss ägare då vi har fått lite pikar om att vi inte finns med på hemsidan :p Men den kommer bli publicerad nu i dagarna, I´ll let you know.

// Jennie - ska fota Exxa i snön senare idag!

Kommentarer
Postat av: Jonna

fin blogg!

2008-03-17 @ 11:16:01
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: Designa din blogg - För dig som vill ha hjälp med bloggdesignen

Ja, varsågoda.. det var så lite så.. jag har mailat till er nu.. så kolla mailen och svara!

2008-03-17 @ 11:20:15
URL: http://www.designadinblogg.se
Postat av: Malin.

vilken söt hund på headern :)

2008-03-17 @ 11:33:52
URL: http://msundin.blogg.se
Postat av: Malin.

sv: den är ju jätte söt :) jag funderar på att köpa kläningen :)

2008-03-17 @ 11:59:45
URL: http://msundin.blogg.se
Postat av: Malin.

sv: hehe, men jag såg bilderna nedan och jag tycker han är lika söt nu också :) hehe. Jag vet inte vad jag ska ha för skor, antingen ett par vita ballerina skor eller pumps tror jag skulle vara snyggt, vad tror du? :)

2008-03-17 @ 12:25:59
URL: http://msundin.blogg.se
Postat av: Sweet 16´s blogg

godmorgon, allt bra?:D

2008-03-17 @ 12:30:02
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: Malin.

sv: jo det är väl sant, men jag tycker ändå din hund är söt nu :D hehe.

jag tycker lixom att det skulle vara snyggare att ha pumps, det är lixom lite mer hetare eller vad man ska säga men som du säger så kommer man får förbaskat ont i fötterna om man inte hittar några med kanske lite mindre klack, shit vad svårt det kommer bli att välja.

vad för linje gick du?

2008-03-17 @ 12:52:13
URL: http://msundin.blogg.se
Postat av: Malin.

sv: jo men precis, men jag vet inte om jag klarar att gå i pumps för mitt knä. opererade knät för lite drygt 1 år sen och ja jag vet inte om jag vågar gå i pumps bara :P men vi får se :)

2008-03-17 @ 13:04:12
URL: http://msundin.blogg.se
Postat av: Malin.

sv: jo sant, så skulle jag nog kunna göra :) Men vi får se hur det blir, det är ju rätt långt kvar :)

2008-03-17 @ 13:11:04
URL: http://msundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0