Exxa's nya hemsida.

Snart, snart, snaaaart är nya hemsidan på gång, för varje timme kryper publiceringen närmare. Ni som varit inne och kikat har säkert sett att den gamla fortfarande ligger uppe men den ska strax bytas ut.
Ni som besökt Exxas hemsida tidigare kommer känna igen er då den kommer se ungefär likadan ut, samma färger och design. Det som har ändrats är att det har kommit till några flikar samt att de gamla flikarna har uppdaterats.

Det kommer t ex finnas massa nya bilder då vi bara lägger upp en bråkdel här i bloggen. Ni kommer kunna se bilder från utställningar, drag, träning och även vanliga mysbilder samt bilder på Exxa som bäbis.

Ni kommer kunna läsa om Exxas föräldrar, hur det gick till när hon blev vår, hennes uppväxt, hennes utveckling, hur vi ser på framtiden, varför en Siberian, nästa valp osv osv. Det kommer även finnas lite kul grejer som t ex Exxas quizz och kul fakta om oss som äger Exxa. Vi hoppas att ni kommer besöka sidan när den kommit upp och om ni kommer på något som saknas på hemsidan så lämna gärna en kommentar här i bloggen så ska vi se vad vi kan göra =)

Så inte än men snart.

// Jennie - plugg

Kommentarer
Postat av: Malin.

sv: ja det är ju det :) som det verkar nu ska jag stanna hemma ett tag och jobba ihop pengar för sen drar jag till australien och antingen pluggar eller tar ett så kallat gapyear och luffar runt och jobbar där nere :)

2008-03-17 @ 13:46:48
URL: http://msundin.blogg.se
Postat av: Sweet 16´s blogg

gissa gärna bilden på min blogg (=
ha en fortsatt trevlig eftermiddag!

2008-03-17 @ 14:15:32
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: isabel

:) Hon börjar närma sig 5 månader :) Din då?

2008-03-17 @ 14:20:35
URL: http://www.bellis3.webblogg.se
Postat av: isabel

Jaa det går himla fort! :) Jag kommer kika in på er hemsida sen :)

2008-03-17 @ 15:35:30
URL: http://www.bellis3.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0