Hybridvalpen.

Flödet i Götene fortsätter. Exxa är helt besatt av att slicka sig, hon vill inte leka, inte gå ut, inte äta; bara slicka. I morse fick jag övertala henne om att gå på morgonpromenad, något som hon älskar i vanliga fall. Ute mötte vi en colliehane som Exxa inte fick hälsa på, hon blev riktigt sur och hoppade på bakbenen som en kanin men matte gav sig inte så det var en sur liten varg som gick ge med sig. Men det sura gick snabbt över, hon är så go och glad min lilla plutt, t o m när hon har mens =)

Hon tycks även ha förvandlats till någon slags hybrid det sista. Det började för några veckor sedan då hon började med att lyfta ena bakbenet när hon kissade. Sedan började hon lyfta båda bakbenen och stod alltså och balanserade sin vikt på frambenen medan hon kissade, något som såg ganska kul ut. Nu har hon börjat lyfta på bakbenen och kissa mot träd, lyktstolpar osv precis som en hane, ofta blir det också. Antingen är hon tvåkönig innerst inne eller så har det med löpet att göra. Vi hoppas på det sista =)

Igår em drog vi med Exxa och dunken, hon är jätteduktig nu och arbetar på bra. Vi har börjat använda kommandona "höger" och "vänster" och hon förstår dem faktiskt, något som är jätteimponerande för det finns många vuxna draghundar som inte har riktig koll på dem. Vår lilla pluttepuss är såå smart. Och så fin. Och så söt. Och rar, snäll, duktig, go, mysig osv osv...

Som ni kanske har sett så ser hemsidan för tillfället lite underlig och ouppdaterad ut. Det beror på att vi håller på att göra om den så ni får ha lite tålamod, vi har ju faktiskt ett liv också som inte innefattar att sitta vid datorn på kvällarna :p Men ändringar är på väg, jag kommer meddela här i bloggen när den är klar eller börjar närma sig att bli klar.

// Jennie - c uppsats dags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0