Löpande lös varg på Skaraslätten.

I eftermiddags fick jag ett blomsterbud med en jättevacker påskbukett bestående av gula och lila (!!) rosor, brudslöja och lite färggranna dekorationer. Hjälp så överraskad man blir av sånt! :) Exxa trodde det var någon vi kände och blev tokglad tills hon insåg att kvinnan inte var någon som hade kommit för att leka med henne. Surt. Hon skulle absolut hjälpa matte att öppna pappret runt blommorna och var väldigt ivrig att få bort det, det kunde ju vara goooodis där inne... Blommorna var dock ganska intressanta en stund men hennes intresse svalnade när hon insåg att det inte gick att äta dem.

När Micke kom hem från jobbet gick vi gemensamt ut på fältet så Exxa skulle få leka i snön. Vi funderade en stund på om vi vågade släppa henne lös då hon fortfarande löper men vi bestämde oss till slut för att chansa då hon aldrig någonsin springer mer än ca 10 meter bort när vi båda två är närvarande. Friskt vågat kanske men om man aldrig chansar så lär man aldrig känna sina djur heller och kan därför bli rejält överraskad en dag...
Exxa skötte sig iaf strålande, gjorde inte en ansats att springa bort till folket och hundarna som passerade, hon hade alldeles för kul med husse och matte som kastade snöbollar till henne och lekte tafatt. Sedan tränade vi inkallning där Micke och jag ställde oss vid var sin ände av fältet och så fick hon springa mellan oss. Det gick kanon och det var skoj att se hur säker hon var på att springa i den djupa snön, det var inte ett gram kroppsvikt lutat åt fel håll och hon sprang som en vettvilling med snön sprutande omkring sig. Givetvis tog batteriet i kameran slut så tyvärr finns det inga bilder att visa... Sorry.

Ikväll ska vi mysa med god mat och en film och i morgon ska Exxa och jag utställningsträna några minuter då vi inte har gjort det sedan förra utställningen.

// Jennie - Hjärta Exxa.

Kommentarer
Postat av: Bella

haha, jo det var det. En massa socker haha! :'D

2008-03-19 @ 20:07:44
URL: http://BELLIIZ.blogg.se
Postat av: Sweet 16´s blogg

aa, älskar också vänner. Fast var de inte länge sen de snackade om de där avsnittet? ska de komma nu?:D

2008-03-19 @ 20:18:09
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: isabel

Taack :)

2008-03-19 @ 20:28:50
URL: http://www.bellis3.webblogg.se
Postat av: anna

svar: tack så mycket!

ha en bra kväll :)

2008-03-19 @ 20:38:34
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Johanna

Å vad lyxigt att få blommor budade! *Avundsjuk*

Hon vars blogg jag läste (minns ju såklart inte vems blogg jag ramlade in på) hade betalat 3500 kr för ett par år sen och då måttbeställde tandläkaren bettskenor efter hennes tänder. Så de bettskenorna kunde hon återanvända nu och bara köpa blekgel och göra allt hemma (=mycket billigare).

2008-03-19 @ 20:47:40
URL: http://johannajinx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0