Viktrapport.

Glömde förresten...

Exxa har inte ätit så bra sedan hon började löpa och inte heller så mycket dessa dagar som hon har fått hålla sig i stillhet så vi har inte velat väga henne.

Nu satt Exxa i Mickes famn framför datorn och tittade på Huskys som ylade så vi tänkte att det var lika bra att väga henne iaf.

Vågen visade på 17.3 kg.
Inte så illa för en hund som inte har ätit så mycket på sisådär 3-4 veckor.

Syster Quadra vägde 17.7 kg sist som hennes matte vägde henne så det känns bra att vi närmar oss den summan. Antar att syster Quattro och Matic väger något liknande då de är ganska biffiga. Vad Tióne och Visko väger vet jag inte men jag skulle tippa på att de ligger runt 17 kg också.
Med tanke på att det finns vuxna tikar som väger ca 17 kg så är det ganska bra för valpar på 9 månader. Förhoppningsvis ska Exxa fläska upp sig ytterligare nu när löpet är slut. Då kan Micke kalla henne fläskfia sedan med gott samvete, haha.

// Jennie - Hur stavas te egentligen? Vissa hävdar att det stavas "the"... *hm*

Kommentarer
Postat av: Sally

De va int mkt, 17 kg asså. Väger dom bara så? Hihi... Själv har jag ju en biff här hemma...! 25kg muskler ligger just nu i detta ögonblick o sover sött framför brasan. Hoppas att de ordnar sig med Exxas bakben! Krya på er förresten! Kram

2008-03-25 @ 20:24:02
URL: http://www.rallysally.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0