Vad gör Exxa så populär?

De senaste veckorna har vi slagit rekord efter rekord när det gäller besökare. Man kan ju tycka att en hundblogg bara är intressant för andra hundägare men de flesta av våra läsare (vad vi vet om iaf) har inte hund. Så hur kommer det sig då att Exxa är så populär? Vi har funderat lite på det och har kommit fram till följande:

1. Exxa är söt som socker att titta på. Hon posar, gör roliga miner och njuter av att få vara i centrum för allas blickar. På t ex brukshundsklubben visar hon upp sig genom att trava med schwung i steget och högburet huvud, queen of the world.

2. Exxa har en otroligt stor personlighet. Hon är inte en dussinhund utan är speciell på många sätt. Hon är otroligt söt, rar, mjuk och go på alla sätt, vänlig mot alla och älskar myspys. Charmen bara dryper av henne och hon vet precis hur hon ska manipulera folk i sin omgivning till att endast bry sig om och berömma henne. På så sätt har hon två ansikten, å ena sidan är hon söt och rar och å andra sidan så är hon smart och lurig på sätt som ständigt förvånar oss ägare.

3. Exxa är en grymt rolig hund. Hon hittar alltid lösningar på saker även om dessa lösningar inte alltid är så ortodoxa och man ser verkligen att hon har humor. Hon kan busa värre än en treårig unge och när det glimmar i hennes mörka ögon är det dags att kolla runt för att se vad hon har hittat på alt. funderar att göra så fort matte eller husse vänder ryggen till.

4. Exxa är som en människa. Det sägs att en ensam husky i lägenhet blir som en människa på fyra ben och det stämmer definitivt i Exxas fall. Hon förstår människospråk lika bra som hundspråk och kan prata människospråk väldigt bra. Självklart inte med ord men vi förstår i princip alltid vad det är hon säger eller vill eftersom hon har lärt sig kroppsspråk som människor gör inför en viss händelse. Detta i sig är förstås väldigt roande.

5. Den minsta delen av Exxas populäritet är vi ägare som uppdaterar bloggen och lägger ut kort och filmer. Ni tror kanske att Exxa bara är populär bland er läsare men hon är poppis överallt, vi kan inte gå utanför dörren utan folk stannar oss och ska klappa, busa eller fråga saker om Exxa. Kul för det mesta men inte när man är stressad...

Jaa dessa 5 saker borde förklara Exxas populäritet. Hon är inte ödmjuk för fem öre och kommer därför inte tacka er läsare för era fina ord (hon vet redan om att hon är störst, bäst och vackrast) men vi ägare tackar så ödmjukast för att ni läser och tycker om bloggen!!

image391
5 sept 07.

// Jennie & Micke - glada ägare!

Kommentarer
Postat av: yegane

Tja, är du en tjej som är intresserad av kläder?
Jag har ett hett sommartips till dig!
Ta en titt på: www.ysn.se

Ha det bäst vännen.
Yegane

2008-05-06 @ 18:08:25
URL: http://yegane.blogg.se
Postat av: Lanah

aw, jag förstår er glädje! Hundar gör susen liksom. :) Alltså jag tycker jag också ska hamna på mest aktiva. Var med en gång, men fattar inte hur jag inte lyckades vara kvar där. Dom flesta är ju kvar där flera dagar typ :/. Men.. ja. Ha en riktigt skön dag!

2008-05-06 @ 18:22:02
URL: http://laanah.blogg.se
Postat av: Sofie

Aaw, så söt hund! Synd bara att jag aldrig kommer kunna skaffa en, skulle aldrig ha tid :/

/s

2008-05-06 @ 18:46:17
URL: http://sofie1994.blogg.se
Postat av: M & M

det är jättekul att läsa både en kille och en tjejs blogg samtidigt, och ni skriver på ett intressant sätt! jag är helt fast och kommer läsa troget i fortsättningen! / moa och 7 månaders mira :)

2008-05-06 @ 22:08:42
Postat av: mingla

man smälter ju av de fina bilderna på henne :)

2008-05-07 @ 15:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0