Längtan och snölycka.

Vi har snö. Massa snö. Helvetes massa snö. Exxa är överlycklig och vill gå ut hela tiden och busa runt, vi släpper henne på fältet någon gång om dagen och då springer hon så att snön sprutar om tassarna på henne. Hon är jätteduktig på att komma vid inkallning och försöker hela tiden hetsa oss att kasta snöbollar som hon kan jaga. Det finns så mycket man kan göra med snö; hoppa i den, smälla ihop tassarna och dunsa ner på den och "döda den", plöja fåror med nosen, morra på den, bita den, rulla runt i den... Hennes ideér tar aldrig slut och det är hemskt roligt att se. Jag skrattar nog aldrig så hjärtligt som jag gör när jag leker med henne.

Nu är det drygt en månad kvar till agilityn börjar och det ska bli jättekul. På sätt och vis går tiden långsamt just nu men å andra sidan kanske det är bra...

Annars händer inte så mycket i Exxas liv för tillfället, vi tränar på och leker och myser under täcket i soffan på kvällarna. Tog lite bilder på henne i helgen när den första snön kom, lägger upp dem i em sen.

// Jennie - jobbdags

Kommentarer
Postat av: johanna

ha en fin kväll!

2008-11-26 @ 18:10:19
URL: http://hape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0